Spelindustrin har verkligen exploderat de senaste åren. Numera kan du spela var du än befinner dig via nätet. Du kan spela olika typer av spel så väl slots, bordsspel, videoslots, lotto och bingo samt många fler. En kategori som spelas mycket både i Sverige och utomlands är bordsspel som exempelvis baccarat, blackjack och roulette.

Roulette

Detta spel är helt och hållet baserat på tur. Det innebär att du ej kan ha någon specifik strategi för att öka dina vinstchanser. Du satsar på ett nummer eller en färg, som du tror att kulan kommer hamna på, därefter snurras hjulet.

Blackjack

I blackjack ska du komma så nära summan 21 som möjligt, detta är det totala värdet av dina kort som du tilldelas av dealern. Samtliga av de klädda korten har värdet 10 medan de andra korten har det värde som anges på självaste kortet. Bortsett från ess som i sig är unikt, detta kort har nämligen två värden som är ett eller 11.

Bordsspel live

I och med den tekniska utvecklingen så finns det numera live spel. Dessa spel är generellt bordsspel vilket gör att du kan spela blackjack, roulette och andra klassiska spel live. Det innebär alltså att du följer spelet via streaming och du kan då integrera med en riktig dealer samt spelare via en chattfunktion.