Med den digitala utvecklingen som idag är så har utvecklingen av spelautomater verkligen gått fort. Från lite halvdassiga maskiner med dålig grafik till fullt utvecklade med snygg och fascinerande grafik som passar 2000-talet. Det har hänt mycket sedan den enarmade banditen såg sitt ljus under 1800-talet.

Många har säkert erfarenheten av den typen av spela på någon Finlandsfärja för länge sedan. Även om nya moderna spelautomater ser helt annorlunda ut så finns det maskiner som påminner om dåtidens enarmade banditer. Även om det är modern teknik bakom spelen så finns dragen av det gamla inbakad på ett snyggt sätt. Funktioner och hur dessa spelas kan se likadan ut, förutom att den spak som man drog i är borta sedan länge och ersatt av digitala knappar.

Det finns flera varianter som du kan prova på för att se om det är något som skulle passa dig. De flesta spelen är inte så komplicerade som andra spelautomater kan vara utan oftast så är det frågan om tre rader och en vinstlinje. Exempel på ett populär spel med inslag av enarmad bandit är Gold Rush och Mega Joker från Svenska NetEnt, dessa finns på flertalet av casinon på nätet.

Gold Rusch

Net Ent är den Svenska stora spelutvecklaren som tagit fram Gold Rush. Med de klassiska symbolerna som 7:an och körsbär så tas vi tillbaka i tiden då de enarmade banditerna var oerhört populära på Finlandsfärjor och många restauranger och nattklubbar. Nu har vi chansen att spela en enarmad bandit online med dagens teknik. Det finns inte så mycket andra funktioner än att spela på denna automat. Vilket kan vara skönt ibland att slippa fundera så mycket utan bara sätta in pengar och börja spela.

Mega Joker

Ännu ett spel från klassiska NetEnt. Här är det mycket retro i detta spel och du hittar de klassiska spelsymbolerna men också en stor jackpot som växer. Du känner igen den klassiska enarmade banditen även vid Mega Joker. Jackpotten är en av de som är roligast med just Mega joker, den är progressiv vilket menas att den växer allt efter det spelas på den. Den hittills största vinsten som betalats ut från Mega Joker är €106 669 om det var en glad spelare som vann denna jackpot i början av 2012.  Med 3 hjul och 5 vinstlinjer så kan du ge dig i kast med att försöka vinna en stor jackpot.